Budapesti ügyvéd

Sajnos örökösödési vitánk alakult ki a családban, aminek egyszerűen nem sikerült hosszú hónapokig megoldását találni. Sok-sok, értelmetlen és vég nélkülinek tűnő vitázások után nem volt más megoldás, mint egy budapesti ügyvéd felfogadása, akinél abban bízott mindenki, hogy sikerül végre rendet tenni ebben az őrült családi perpatvarban.

Budapesti ügyvéd, de honnan?

Nagyszerű ötlet volt ez az öcsémtől, csak éppen azt felejtette el, hogy teljesen más irányban dolgozik mindenki a családban és nem rendelkezünk budapesti ügyvéd kapcsolatokkal, így ez az ötlet fantasztikus volt, csak éppen senki nem tudta milyen irányban kellene elindulni. És itt jön be, hogy mennyivel okosabbak az internet világában már a mai fiatalok, mert a 13 éves unokaöcsémnek volt egy fantasztikus ötlete.

Budapesti ügyvéd a közösségi média segítségével

Mit is értek ezalatt? Hát nagyon egyszerű. Dávidka fogta az internetet és egyszerűen elkezdte keresni az ügyvédi oldalakat, portálokat, link gyűjteményeket. Elég hamar közölte velünk, hogy ennek így semmi értelme sincs, mert azonkívül, hogy magukat agyba-főbe dicsérik vagy éppen teljesen szárazan, néha érthetetlenül felsorolják a szolgáltatásaikat nem jutunk előrébb a budapesti http://www.ugyvedajanlo.hu kiválasztásában semennyire sem.

Segítség jogásztól

És akkor rátalált egy zseniális oldalra: ugyvedjanlo.hu a weboldal címe, amely a következő szándékkal jött létre. Pontosan azokra az emberekre összpontosítva hozták létre, akik teljesen tanácstalanul állnak, ugyanúgy, ahogy mi is álltunk, és mintegy mankót nyújtva a sánta embernek, próbálják meg eligazítani a budapesti ügyvéd kalamajkás világában. Hiszen mi alapján lehetne jobban eldönteni melyik jogászt válasszuk, mint a nép ítélete alapján. Ezen az oldalon megtaláljuk szinte az összes budapesti ügyvéd profilját, felsorolva milyen tevékenységekre vállalnak megbízást, milyen extra szolgáltatásaik vannak, stb.

És a végére hagytam direkt a lehető legizgalmasabb dolgot. Minden egyes megbízásuk végén értékelni lehet őket, úgy, hogy abból egy potenciális új érdeklődő és megbízó jelölt megismerhesse, mennyire megbízható a budapesti ügyvéd, milyen árszinten dolgozik és milyen kamarai visszacsatolásai vannak.

Jogi asszisztencia

Ezért mi is egy dologban végre konszenzusra jutottunk a családdal, mégpedig, hogy igénybe vesszük ennek az oldalnak a szolgáltatását és közösen megpróbáljuk kiválasztani azt a jogászt, aki a legmegbízhatóbbnak tűnik. Már különben az is egy hatalmas csoda volt, hogy a két legrenitensebb családtag belement ebbe a megoldásba, annak érdekében, hogy ezt az öldöklő marcangolást befejezhessük végre.

Az oldalon elég hamar leszűkítettük a válogatást két budapesti ügyvédre, akikkel a kapcsolatfelvételt vállaltam én és a személyes találkozók és megbeszéléseket követően sikerült megállapodnom az egyikkel. A család elfogadta a döntésem, aminek eredményeképpen sikerült lezárni az évek óta tartó felesleges és vitás ügyünket.