Nálunk szükség esetén bérelhet bármilyen teherautót, utánfutót, vagy személyautót, plusz a lehetőségek közé tartozik a hűtőkocsi kölcsönzés is. Üzletünket Budapest központjában találhatja  meg az érdeklődő, ahol akár hétvégéken is felkereshet bennünket. A hűtőkocsi kölcsönzés díja tartalmazza a kötelező biztosítás költségeit, az adók költségeit, valamint 300 km futásteljesítményt/nap. Üzletünkben jelenleg kétféle típusú hűtőautó közül választhat, amelyek a következők: egy hűtődobozos Fiat Ducato és egy Mazda E2200. Mindkettő fajta hűtőautó 220 voltos hálózatról is működő hűtővel rendelkezik, ami azért praktikus, mert így a motor járatása nélkül is állandó hőmérséklet biztosítására képes, így hidegen tudja tartani gyorsan romló ételeinket. A Fiat Ducato hűtőkocsi +3 °C-os Carrier hűtőrendszerrel, raktérvilágítással, légzsákkal, és rádiómagnóval is rendelkezik. Raktere 310x201x190 cm-es és 11,9m³ űrtartalmú. Öt raklapos és háromszemélyes, terhelhetősége 1400 kg. A  Mazda hűtőautóról azt érdemes tudni, hogy hűtőrendszere +3 °C-os Thermo King, a másik típushoz hasonlóan van benne raktérvilágítás, oldalajtós, négy raklapos, háromszemélyes, raktere 310x170x190 cm-es, űrtartalma 10m³, terhelhetősége pedig 1198 kg.

Autóbérlés

Határautó - hűtőkocsi bérlés

Autót bérelni lényegesen olcsóbb, gyorsabb, és könnyebb megoldás, mint ha megvásárolna egyet. Az autóbérléshez magánszemélyként feltétel a betöltött minimum 21 év. Cégek estében a feltételek közé tartozik többek között egy három hónapnál nem régebbi cégkivonat, bélyegző és egyebek. Ahhoz, hogy autót kölcsönözhessen, mindössze személyi igazolványának, lakcímkártyájának és minimum B kategóriás  jogosítványának bemutatása szükségeltetik. Ezek után a kaució és a bérleti díj kifizetése a következő lépés, minek utána már viheti is kikölcsönzött autóját. A Határautó Autókölcsönző kiváló állapotban levő autókat bocsát ügyfelei rendelkezésére, amelyek ezen kívül rendszeresen karbantartáson és tisztításon esnek át, és  mindig az adott évszaknak megfelelő gumival vannak felszerelve.

Mikor ajánlott hűtőkocsit bérelni?

Szabadtéri rendezvények szervezésekor különösen ajánlott a hűtőkocsi bérlés, hiszen ily módon megspórolhatja magának a nagy teljesítményű, szabadtéren is alkalmazható fagyasztók vagy egy, a célnak megfelelő épület bérlésének fáradságát és költségeit, miközben a romlandó élelmiszerek szállítását és tárolását is megoldottnak tekintheti. A tavasztól őszig tartó időszak hagyományosan az esküvők szezonja, hiszen ekkor a kellemes időjárás miatt a helyszínek között is szabadabban válogathatnak az emberek. Az esküvőkön és lakodalmakon sokszor előfordul, hogy az ételt külső helyszínről kell szállítani, mely esetben a lehető legjobb megoldás a hűtőkocsi kölcsönzés, melynek révén a szükséges élelmiszerek biztonságban szállíthatók és tárolhatók az esemény ideje alatt.

Nyáron pedig, a fesztiválszezon ideje alatt talán még fontosabb az ételek megfelelő tárolása, hiszen a nagy meleg miatt minden gyorsabban romlik és ezáltal a szalmonella, az ételmérgezés veszélye is fenyeget. Tehát mondhatjuk, hogy céges vagy bármilyen egyéb rendezvény, esküvő vagy fesztivál esetén, amikor sok embert kell ellátni megfelelően tárolt élelmiszerrel, a lehető legoptimálisabb megoldás a hűtőkocsi bérlés, amely egyszerre gazdaságos, olcsó és praktikus dolog.